Qleans

Ontdek Qleans!

Wij geloven dat een schone en duurzame toekomst fundamenteel is voor de hedendaagse maatschappij. Ondernemingen vormen een essentieel onderdeel van deze toekomst en tevens bij de bewustwording van het belang van duurzaamheid. Naast efficiëntie en tijd- en geldbesparing wordt namelijk ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen van primair belang voor elke onderneming. Vanuit de overtuiging bij te dragen aan het bewust duurzaam ondernemen en gezamenlijk te werken aan een écht schone toekomst, introduceren wij ‘Smart Solutions’:

‘Smart Solutions’ staat voor een breed assortiment van natuurlijke en slimme oplossingen voor diverse alledaagse complicaties welke zijn ontwikkeld op basis van de groene en wetenschappelijke Quorum Sensing-technologie. Zo zijn onze producten veilig voor mens, dier en milieu, hoog geconcentreerd, 100% zonder chemicaliën en daarom volledig biologisch afbreekbaar.

Met de introductie van ‘Smart Solutions’ brengen wij de slimme wetenschap van onze laboratoria naar uw werkplek en kantoor. Op deze manier werkt u samen met ons aan een ‘Smart Future’.

Quorum Sensing

Qleans producten zijn ontwikkeld vanuit de revolutionaire technologie ‘Quorum Sensing’, welke is ontdekt door professor Bonnie L. Bassler (Squibb professor of Molecular Biology & head of the dept. of Molecular Biology at Princeton University, USA). Deze theorie legt uit hoe bacteriën samenwerken door met elkaar te communiceren, wat resulteert in bijvoorbeeld vuil, stank en organisch afval. Qleans producten onderscheiden de bacteriën die dit vuil veroorzaken, de ‘slechte’ bacteriën, en leggen de communicatie van deze bacterieculturen plat. Dit leidt tot een efficiënte en natuurlijke manier van werken met duurzame resultaten.

Waar bijvoorbeeld reguliere producten chemicaliën bevatten en daarmee enkel de toplaag van organisch afval bestrijden, pakken Qleans producten àlle lagen aan en verwijderen deze op natuurlijke en grondige wijze, met een duurzaam en schoon karakter.

Op basis van de Quorum Sensing-technologie biedt Qleans natuurlijke oplossingen voor verschillende doeleinden. Waar u onze techniek specifiek op kunt toepassen leggen we u graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

I.

In onze laboratoria werken wij aan het optimaliseren van de Quorum Sensing-technologie om deze in te kunnen zetten voor diverse, alledaagse complicaties op de werkvloer.

II.

Op basis van deze wetenschap en onze bevindingen hebben wij diverse ‘goede‘ bacterieculturen ontwikkeld welke gericht worden ingezet, in plaats van de gebruikelijke, inefficiënte en schadelijke chemicaliën.

Onze Partners

Samen werken aan een slimme toekomst

Contact

Wij geven u graag meer informatie of een demonstratie van onze producten en toepassingen. Maak direct een afspraak met ons voor meer informatie door een e-mail te sturen naar info@qhvint.com